PDF Print E-mail

În această carte, autorul ei, distinsul Cavaler Dac, Napoleon Săvescu, prezintă, unele realităţi din Istoria Pelasgiei - istoria Europei,

din istoria Daciei şi în special, emite unele ipoteze originale iar unele inspirate din cartea "Dacia preistorică" de Nicolae Densuşianu, ediţia 1913.

Pentru mai multe detalii, noi vă invităm să studiaţi: www.dacia.org

pelasgia.org

Noi nu suntem urmaşii Romei

 

 

Volumul de fata va este prezentat in intregime, 308 pagini, exact cum a aparut in editia tiparita. Toate fotografiile, hartile, diagramele precum si caracterele romanesti sint incluse .
Pentru a pastra acuratetea optima, volumul "Noi Nu Suntem Urmasii Romei" este prezentat in format PDF (Adobe Acrobat) - daca nu aveti instalat Acrobat-ul, apasati pe butonul de mai jos, copiati-l in computerul dvs. si apoi instalati-l.
Unele capitole, bogate in fotografii, vor necesita un timp mai lung de incarcare (functie de viteza modemului si a liniei dvs. telefonice); rabdarea va va fi rasplatita din plin.
Lectura placuta!

 

Apasati pe acest text
pentru a incepe lectura

Nota:

  • pe pagina de Cuprins apasati pe fiecare capitol in parte (hyper-link) pentru a-l citi, apoi Back pentru a va intoarce la Cuprins
  • unele versiuni mai vechi ale Acrobat-ului au probleme de hyper-link (la pagina de Cuprins), in acest caz luati versiunea 4 (sau mai noua) apasind butonul de mai jos.

  •      ALTE ARTICOLE DE ISTORIE


  •  
    Copyright © 2010 Pelasgia.org. All rights reserved.
    Design & programming by arsoftweb.com